torstai 21. heinäkuuta 2011

"Onnellinen päivä paratiisissa..."

Olja kävi Savonlinnassa oopperamatkalla mukavassa matkaseurassa. Suuren suuri kiitos Terhille ja Terhin perheelle, jotka tarjosivat Oljalle ja Oljan seurueelle oopperaystävyyttä, oopperavieraanvaraisuutta ja kaikkea muuta oopperamakoisaa. Oopperayösaunasta ja oopperakuutamouinnista puhumattakaan. Seurue sai viettää iloisen, kesäisen ja akkuja lataavan kesätuokion sinisen Saimaan liepeillä, kesäeläjien paratiisissa. Myös Olja nautti täysin siemauksin... oopperamansikkakakustakin...


Ehtoisa oopperaemäntämme ja koiraystävä:


Ennen Olavinlinnaan lähtöä pidimme tieteellisen ja akateemisen palaverin. On se rankkaa. Huomatkaa, miten Leila näyttää aika nuorelta, kun hänellä on silmälasit ja oopperahymy päällä.

Linnassa sitten jännitti... eläydyttiin ja keskityttiin. Olja jäi "pihhaan makkoomaan".
Juankosken poika oopperassa, siistiä!

Öisen tieteellisen palaverimme keskipiste:

Ja sitten lyhyen kesäyön (melkein Putkinotkon maisemissa muuten) jälkeen leikittiin turisteja oopperakaupungissa. Oltiin aika häikäistyneitä kaikesta siitä hulinasta, me maalaiset.


Savonlinnassa koira olisi päässyt sisälle vain Nordea-pankkiin:). Onneksi varjoa löytyi terassien kupeelta:


Päivävierailulla Olavinlinnaan löysimme otuksen, jota Olja pelkäsi ihan kunnolla. Se  pelottava on siis tuo taustalla oleva outo hahmo, ei etualalla kameroineen kykkivä.


Esko "Karppinen" karppaa lörtsyä Etelä-Savossa, silleen pohjoissavolaisittain:Kiitos kaikille mukaville oopperaihmisille mukavista hetkistä - myös Oljan puolesta! Ensi vuonna lähdemme uudestaan. Olemme perustaneet oopperakassan, johon alamme säästää rahaa, ensi vuonna näes täytyy mennä katsomaan ja kuulemaan kolmea oopperaa. Kassan pohjamuna on tänään Olavinlinnan puistosta löytynyt viiden sentin kolikko. Siellä se vielä yksin koettaa kilistä.

Miten muuten mahtaa pesämunallemme käydä, jos euro romahtaa??? Apua! Nyt kreikkalaiset ja portugalilaiset skarpatkaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti