sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Ulkoilu on muuttunut lumitöiksi...

...ei mene talvi tavoittansa. Tosin mitään logiikkaa ei näissä nykyisissä kelien vaihteluissa enää taida olla. Ei ole logiikkaa myöskään Oljan ja Tuikkeen karvanlähtöjen ja -uusiutumisten kanssa - mikä aika tammikuu nyt on lämmittäjästään luopua? 

Koirat näyttävät nyt justiinsa siltä, että kyllä saattavat Katselmusruusukkeet mennä muihin ilmansuuntiin... Tuike on jopa ihan erivärinenkin kuin kesäaikaan, paikoitellen:


Olja pyyhki hankea itsellään:

Ja sitten otettiin käyttöön harja:


Kolmas pyörä on liikkunut parissamme jokusen viikon. Olja ja Tuike selvästi ovat sitä mieltä, että "ei olla ton kaa". Tuikkeen uteliaisuus kuitenkin vie joskus voiton laumasolidaarisuudesta:
Ihan kiltisti Tuike jo osaa suhtautua välttämättömään. Ja pikkuhiljaa aloitellaan Katselmusharjoittelu, kaikesta kapisuudennäköisyydestä huolimatta. Kyllä on mukavaa, että tapahtuma on täällä ja että voidaan osallistua! Sanotaan sitten siellä, että ei ole koiraa karvoihin katsomista.
 


1 kommentti:

  1. Ja kun kerran kerkesin kehua, niin yhteenhän ne illansuussa ottivat, Tuike ja Una. Nyt taas samassa pihassa sovussa, mutta kyllä Tuike haastaa näköjään kun aihetta löytää.

    VastaaPoista