sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Laatuaikaa laululavan takana

Katselmusviikonloppu - kauan tänne odotettu ja jännitetty. Eikä mitenkään turhaan! Hienot puitteet, hienoja talkoolaisia, hienoja koiria, aurinkoa ja mukavia tuomareita, jotka löysivät kaikista kaunista sanottavaa. Kaksi päivää ulkona aamusta illansuuhun, poissa paperinmakuisten työpöytien äärestä ja kontaktissa koiriin koko ajan. 

Meiltä osallistuttiin Junior Handleriin ja ulkomuotokehiin. Oljalle bongattiin tuosta vain, ohimennen, en svenska-talande flicka från någonstans, ja hienosti handlasivat neljännelle sijalle, toisiaan tuntematta. 

Ulkomuotokehässä - yllättäen? - potin keräsikin Tuike. Olja, tuo yhtäaikainen kaunotar ja kulkuri, käyttäytyi tuomarin mielestä "vekkulimaisesti", Päivin mielestä uppiniskaisesti, rumasti ja mieltään osoittaen... Ja menetti sillä pelin. Mutta Tuike Tuikkunen sitten osoitti, että siitä löytyy sellaista fiksuutta, joka otetaan ilmeisesti käyttöön vain tarvittaessa. Nyt on sitten tälläkin tytöllä punainen ruusuke, kohta meillä jo onkin hieno värisuora. Tuike tosin ei tainnut paljon voittoaan tuuletella:


Tässä kuvaus siitä, minkälainen aarre tuossa maassa makailee:


Ja tässä vielä virallinen, susi-ilmeinen katselmuskuva, jonka otti Soutajan kennelin Silva:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti